2024-12-13 650 浏览
之前食过lunch 系唔错嘅, 然后见佢个Happy Hour 都几抵环境又优美点知中伏餐牌有写系罐头Ramón Peña 无谂过真系原罐上枱0%加工,真系第一次!3罐都差唔多味都好淡,口感都几差全部鞋熠熠...配嘅Pan con Tomate 反而最好味可惜个包焊过都又淋又韧..可能西班牙嘅local style 系咁,但我完全唔识欣赏...最后顶唔顺问佢拎调味料, 茄汁沙律酱胡椒盐乜都好啦,职员话Sorry, We only have Tabasco每份一罐细细罐配2片薄包,我哋叫咗沙甸鱼、章鱼、青口...3个人都食剩, 然后互相问责🤣最后我地去食煎酿三宝更Happy