餐厅: La Serre
资讯:

2024-03-12 205 浏览
最近发现Happy Hour 的好去处收工如果近近地 唔想岀铜锣湾尖沙咀其实在观塘海滨 就有间环境情调几唔错嘅餐厅 睇住海景 听住音乐 饮住酒 真系几chill当日去系平日夜晚七点 户外都大概坐满环境几适合上班一族or情侣食物推介有⭐️Sweet Potato Fries炸至香喷喷、脆卜卜的番薯条,开胃又唔太油腻,食得滋味⭐️Clam Linguine香辣白酒汁美国大蚬意大利面份量大,蚬肉很鲜甜,意粉煮得入味,最喜欢那个蒜辣及白酒的味道⭐️Duck Breast烧法国鸭胸大件的鸭胸肉好嫩,鸭皮有一定既油脂,入口有浓郁既香气,伴菜亦很岀色 饮品⭐️Edelweiss Beer 🍺 -我最爱嘅生啤之一 非常易入口 ⭐️Passion Fruit Squash 🍹- 几好饮嘅Mocktail 又不会太甜又有新鲜热情果
最近发现Happy Hour 的好去处
收工如果近近地 唔想岀铜锣湾尖沙咀
其实在观塘海滨 就有间环境情调几唔错嘅餐厅
睇住海景 听住音乐 饮住酒 真系几chill
当日去系平日夜晚七点 户外都大概坐满
环境几适合上班一族or情侣

食物推介有
⭐️Sweet Potato Fries
炸至香喷喷、脆卜卜的番薯条,开胃又唔太油腻,食得滋味

⭐️Clam Linguine
香辣白酒汁美国大蚬意大利面