认真,第一次试Ruby Tuesday。到底露比既星期二系点既呢?一路都以为Ruby Tuesday同Out唔识串一样咁贵,又以为同Steak唔识串一样都系食牛扒之类…原来做人真系唔好F F咁多…入到去坐低见到个餐牌,心里面Wa左一声,个样就变成咁😧皆因佢个lunch set!实!在!太!抵!食!Laaaaaaaaaa!师奶唔会错过呢个机会,即刻🙋‍♀️叫个靓仔过黎落order。👋hi🙋‍♀️hi 🙋‍♀️🙌hello👐见唔见到我呀?呢个lunch set包括一碗汤(汤隔离有个松饼)、一杯饮品、一碟沙律。原本我以为沙律食唔饱,所以我加咗个芝士焗薯,原来沙律系食得饱㗎!哭😭坐又坐得舒服、食物质素又唔错、最紧要系咩啊?喺价钱合理呀!师奶真系好易满足唯一美中不足嘅系餐厅好大,职员唔系成日望到你,所以举手都举咗几次。🙌

👋hi
🙋‍♀️hi
🙋‍♀️🙌hello
👐见唔见到我呀?