2024-09-22 1430 浏览
平时去佐敦都系食开澳牛 今次同朋友食dinner想坐好D 去左呢间系澳牛对面既楼上café! 好彩有book位 星期五晚劲full! 😳餐厅系用猫猫做logo 佢既杯同好多餐具都印左猫猫图案 好得意 有缘既话仲会见到猫猫真人行来行去🤣 个个都好想同佢玩!极厚切牛颈脊 (牛魔王之选) ($285)牛颈脊牛味浓郁 (但我都接受到! 朋友觉得好正🤣) 咬落去无咩筋 配埋薯蓉食好快就清哂!茄香肉肠海鲜杂烩意粉 ($148 )海鲜既份量好慷慨 够哂2个人分! 有青口 蚬肉 虾 鱿鱼等等 蕃茄酱汁酸酸甜甜令人好开胃! 意粉唔系太硬 亦都好挂汁 好满意! 🥰朋友叫左啤酒 我就试芝麻豆腐花奶昔 ($68)!上面有层cream 好香芝麻味但唔会太浓 浓到好快饱个只 配埋豆腐花感觉好light好健康 (自欺欺人)🤣

极厚切牛颈脊 (牛魔王之选) ($285)

茄香肉肠海鲜杂烩意粉 ($148 )

朋友叫左啤酒 我就试芝麻豆腐花奶昔 ($68)!