2018-09-11 409 浏览
由于附近有攀石场,同朋友上训练前打算揾啲快捷方便嘅嘢食,行吓行吓就喺Mahalo门前停低咗。见间舖头冇人,座位不多⋯但店主好友善咁介绍menu,见食物搭配都好新鲜吸引~有菜有肉有饭咁,所以我地决定give it a try!—黄金Butterfly虾 🍤 配两球饭&沙律—香草Honey鸡排 🐔🍯🌿配两球饭&沙律两样都好好食,即叫即制作,价钱亦相宜⋯店主话可以叫少饭,多沙律咁搭配,好有弹性。 另外都好欣赏店主对环保嘅关注,虽然因人手不足同效率考虑,只能用外卖盒及即弃餐具,但店主为咗lesser evil拣质地好嘅再生环保物料餐具提供俾客人使用,唔系街上一般见到嘅劣质胶餐具同发泡胶盒。但爱护地球著想,推介大家自携盒同餐具去帮衬会更好。附近嘅茶记都要$50以上,所以性价比、营养考虑同诚意加埋,都系超值的选择!

见间舖头冇人,座位不多⋯

—黄金Butterfly虾 🍤 配两球饭&沙律
—香草Honey鸡排 🐔🍯🌿配两球饭&沙律

两样都好好食,即叫即制作,价钱亦相宜⋯
但爱护地球著想,推介大家自携盒同餐具去帮衬会更好。