2018-07-22 2024 浏览
揾食揾到哩间新餐厅🍴所以就去左食喇😍🤩以后食德国菜🇩🇪又多了个好选择😉☺️坐卡位 墙上面仲有好多只🐖🐖好可爱呀😄😀白酒煮荷兰蓝青口配薯条 300g 哩个味道几好👍🏽🤤青口煮得刚刚好 白酒的味道可以再突出啲 个sauce可以再多啲会更好😊☺️仲有 佢个薯条系粗薯 够哂热 正!招牌德国咸猪手 份量都几多下🤣😆肉质好嫩滑呀 煮得好好 仲有个皮系劲脆 系正宗嘅外脆内嫩👍🏽👍🏽斧头牛扒 🥩🍴真系好大份呀哈哈🤣😆虽然话系二人份量 但三人系绝对够食嘅😏😏佢仲有个沙律菜🥗可以减低油腻感 份扒叫了5成熟 系由生至熟的 肉质不错👍🏽个汁都几好 不过略嫌肥膏较多😅😅士多啤梨拿破仑 卖相好靓😍🤩但份量略嫌偏少🤣😂个酥皮整得好好 够哂脆又够热 吉士酱几好味🤪😜整个配搭我都几钟意 like!!杯野饮叫tropical punch 又真系几好㖞 甜道适中 同埋好freshhhhh😛👍🏽👍🏽
白酒煮荷兰蓝青口配薯条
招牌德国咸猪手