2021-11-17
新开嘅中环分店,同其他两间menu 同价钱都有啲唔同,Some hits and missesScallop & asparagus risotto with cream sauce $288合格嘅risotto,唔会太淋,但调味可以咸返少少,如果唔系就要捞埋啲鱼子酱黎食,带子唔算鲜甜同有啲韧,合格但呢个价位我会期望更好🤔risotto 入面有好多芦笋👍好翠嫩👍Four cheese pizza w/ honey, mozzarella, Gorgonzola, fontina, parmigiano $208🌟呢个好味😋一上黎已经好香芝士味入口都无失望!多种芝士加埋有烟韧嘅有咸香,blue cheese 嘅味都无消失到👍加埋蜜糖系perfect matchSemifreddo allo zabaglione 沙芭翁雪菲蛋糕 $56🌟第一次试雪菲🧐个description 好准确就系介乎雪糕同蛋糕之间,饼底有啲淋,蛋糕本身唔会太甜酒味都出👍Sacher all Italiana 蕯赫蛋糕 $52朱古力浓唔假,但蛋糕质地偏硬同干😕食落有少少似橡胶😕😕感觉佢哋想行fine dining 路
Sacher all Italiana 蕯赫蛋糕 $52
朱古力浓唔假,但蛋糕质地偏硬同干😕食落有少少似橡胶😕😕
感觉佢哋想行fine dining 路线,但可能因为新开唔系好跟得上,服务方面都会主动refill 水同问我哋觉得食物点👍但今次想帮朋友庆生,首先佢哋无得帮手写字,话可以加个生日朱古力牌,但佢哋都好似忘记咗😕