2023-02-01
Vie Won Won系hku附近,系我近期好钟意既餐厅🥹🫶🏻!! 因为佢哋既环境真系好靓🤍 餐厅有啲隐世既感觉,门口就已经好似个小花园咁入到去真系非常impressed,装修好靓,有啲异国风情🥰 餐厅有2层,个楼梯真系设计得好有心思,好多挂画,好适合影相打卡。楼上系更加靓😍!有种复古欧美风,到到都系打卡位📸 而且都有好多搞笑既元素,好多得意既字句,充满玩味🤣 两层楼底都好高🥹 好有空间感,坐得好舒服😌🔸🥯焙茶麻糬贝果 $68cream cheese: sour cream & onion / honey & garlic摆盘好有心思😍 好多干果做装饰🤍 cream cheese拣咗sour cream & onion🧅 个bagel好厚实,淡淡嘅焙茶味,里面麻糬份量适中,烟烟韧韧,配上浓浓嘅sour cream & onion cream cheese🧀,口感几正😋🍄迷幻蘑菇 $98好signature既甜品,卖相好fancy!!😆💖 我谂大家应该都好好奇佢究竟系咩🤣 佢既味道好特别!上面菇头既部分冻冰冰,好似士多啤梨雪糕咁,但又有啲辣辣地,又有啲酸酸地既红莓酱🤪 下面就好似芒果奶冻
入到去真系非常impressed,装修好靓,有啲异国风情🥰
🔸
焙茶麻糬贝果
焙茶麻糬贝果
🥯焙茶麻糬贝果 $68
迷幻蘑菇
迷幻蘑菇
🍄迷幻蘑菇 $98
好signature既甜品,卖相好fancy!!😆💖 我谂大家应该都好好奇佢究竟系咩🤣 佢既味道好特别!上面菇头既部分冻冰冰,好似士多啤梨雪糕咁,但又有啲辣辣地,又有啲酸酸地既红莓酱🤪 下面就好似芒果奶冻咁🥭