外卖🥡都可以食得好健康💃🏻食到屋企既感觉🥰🏠👩🏻‍🍳Home cooked feel good 😌👍🏻有营养既便当🥡🥢,家既味道🏠~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 大致分左2️⃣种,Combo就有埋野饮🥤▪Homemade Wholesome Bowl (Starting at $68) ▪▪Wholesome Rice Bowl Combo (Starting at $80)▪.我就梗系拣Combo啦,包左💁🏻‍♀️👉🏻Main x 1🧆👉🏻Multi-Grain Rice 杂谷饭 🍚👉🏻Poached Organic Greens 有机蔬菜🥗👉🏻Soup Like Home 住家汤🥣 Or Drink of The Day 精选饮品🥤🔸Treat Yourself 🔸(Add 1 Veg🥬 +$12 / Add 1 Main🧆 +$18).拣完Combo我仲再贪心d😍,每盒都拣✌🏻个𩠌😌▫️第1️⃣盒🔸黑蒜清汤牛肋条 (另+$10 ) 🖤🧄🐃见到黑蒜🖤🧄2个字,餐厅主打,冇得唔拣🤪牛肋条🥩唔会🙅🏻‍♀️细细粒,炆得超淋,冇干晒💦唔会痴牙🤓味道甜甜地😝
外卖🥡都可以食得好健康💃🏻食到屋企既感觉🥰
有营养既便当🥡🥢,家既味道🏠
大致分左2️⃣种,Combo就有埋野饮🥤

我就梗系拣Combo啦,包左💁🏻‍♀️
👉🏻Main x 1🧆
👉🏻Multi-Grain Rice 杂谷饭 🍚
🔸Treat Yourself 🔸
拣完Combo我仲再贪心d😍,每盒都拣✌🏻个𩠌😌
▫️第1️⃣盒

🔸黑蒜清汤牛肋条 (另+$10 ) 🖤🧄🐃
见到黑蒜🖤🧄2个字,餐厅主打,冇得唔拣🤪
牛肋条🥩唔会🙅🏻‍♀️细细粒,
炆得超淋,冇干晒💦唔会痴牙🤓
味道甜甜地😝
黑蒜清汤牛肋条 (另+$10 )

🔸陈皮豆酱蒸鱼 🤎🐟
有3️⃣大旧,真系见到👀陈皮丝,
劲香👃🏻陈皮味,豆酱冇过咸😏
肉质嫩滑🧏🏻‍♀️,仲要有厚度🤌🏻
陈皮豆酱蒸鱼 🤎🐟

▫️第2️⃣盒

🔸蟹皇酱爆猪柳 🦀💥🐷
猪柳份量都几多,
用蟹皇🦀酱炒🔥
咸咸地,几惹味🤪
蟹皇酱爆猪柳 🦀💥🐷

🔸越式浓茄烩鸡髀菇烤麸 🌱
味道酸酸地中,带有少少🤏🏻甜,
唔系🙅🏻‍♀️加糖煮既茄汁🥫。
鸡髀菇🍄同烤麸都系🔪切粒,菇菇有咬口。
越式浓茄烩鸡髀菇烤麸 🌱

杂谷饭🍚 : 面头加左饭素,营养又比白饭丰富💃🏻
有机蔬菜🥬 : 每一餐饭都必须要有肉🍖有菜🥬先够健康🏋️‍♀️🏋️‍♂️,仲要系Organic 👏🏻
杂谷饭

▪❄️紫荆奶茶 (+$3) 🍼🫖
本身想饮汤,但系我太晏,已经卖晒😞
奶茶茶底够浓🫖
虽然冇得拣甜度,但系都冇过甜😎
雪住系雪柜❄️,茶冇加冰🙅🏻‍♀️🧊
唔洗怕溶冰会沟淡左😆
❄️紫荆奶茶

🔺餐厅只做外卖🥡
🔺Main有1️⃣款系素食🌱,素食💃🏻肉食🕺🏻既都可以一齐买饭👯‍♀️
🔺杂谷饭🍚同有机蔬菜🥬都系比较健康,
岩晒爱靓💕Keep Fit💃🏻美女们💕
🔺外卖系纸盒🥡唔系用发泡胶
🔺店员够细心,会系盒面✍🏻写上拣左既𩠌,
就算一次过买几盒,
返到去都方便分番边盒打边盒🥰