2025-01-26 0 浏览
有日返工食lunch见到对面大厦先知原来都有餐厅😹默默地 bookmark咗两间好想试,今日先去其中一间😚餐厅环境相当阔落,仲有户外位置,而且呢间餐厅仲系宠物友善😍!🌟香料吞享鱼配牛油果及红葱酱 $108 呢道前菜摆盘精美,首先有好多火箭菜,仲有三片厚切吞拿鱼,重点系下面劲多牛油果蓉,捞埋独家红葱酱,有香料嘅独特味道,口感好丰富同 creamy 😚🌟露荀软壳蟹忌廉意大利饭 $188本身都觉得冇乜嘢啊,卖相都几靓啊,点知一「不」起震惊咗😱巨巨巨多蟹肉,每一羹都见到一丝丝嘅蟹肉😳蟹肉同忌廉完美融合咗,加上忌廉酱都系劲Creamy𠮶种,饭粒索晒酱汁🤩而软壳蟹一开二,炸得超脆好过瘾,一个人食可能会有啲腻同太油,share就啱啱好👏🏻🌟原只焗龙虾薄饼(10吋) $268呢个 Pizza就真系好豪华,只龙虾就咁摆上面都几霸气😤10吋嘅薄饼唔小,仲有内里嘅馅料都用咗龙虾,底部系茄酱底,批厚度唔算薄又唔算厚🤣面粉香味十足,口感烟烟韧韧。-成餐饭最开心见到好多唔同品种嘅狗狗🤣临走见到原来 lunch两点后有八折😗

🌟香料吞享鱼配牛油果及红葱酱 $108

🌟露荀软壳蟹忌廉意大利饭 $188