2021-06-13
𝗛𝗢𝗪 ᴛᴏ ʟɪᴠᴇ ᴡᴇʟʟ?..之前佢地喺观塘𠮶时已经好钟意佢哋啲家私同摆设,成个环境都系木系,好舒服。而家嚟到K11, 一样继续行木系嘅路线,入面有两面大嘅玻璃窗,阳光十分充足,环境都几舒服😌 不过啲枱就密咗少少,如果疏返啲多啲空间感会好啲。🌟Raw Coffee (Single espresso with fresh lime, raw sugar, soda) $68好啱夏天饮嘅咖啡特饮😍,新鲜青柠加梳打有种好refreshing 嘅感觉,配合咖啡嘅香味,加埋杯边嘅蔗糖粒,饮落口先系有少少酸同甜,然后慢慢饮到好浓郁嘅espresso,混合埋一齐味道好balance,饮完即刻醒晒🤩今次净系嗌咗啲小食同埋几杯咖啡,整体食物同咖啡质素都唔错😌
Raw Coffee
今次净系嗌咗啲小食同埋几杯咖啡,整体食物同咖啡质素都唔错😌