餐厅: Amplifier Restaurant (積福街)
资讯:

呢间餐厅多次回访,终于忍唔住要写下好评📝,因为呢间真系呢区系好高质西餐!餐厅环境好浪漫,坐位舒服又宽敞,星期4 夜晚7:30-9:30 仲有live music 🎼🎤 🎸Shirley唱得好好听,好值得嚟支持吓!户外位仲Pet friendly🐱🐶, 真系要大大力推介👍🏻食物方面唔止超值,仲质素好高,摆盘都精美! 我哋order 咗餐厅大受欢迎嘅🐮二人餐,有3款头盘+ 汤 + 2 款main course +甜品 + 餐饮 仲可以拣house wine🥂 真系食得超级丰富啊🤩Signature Beef Wellington Set For Two🐮 $1,088🩵Daily Oyster 4pcs🦪 法国生蚝大大只,好肥美鲜甜,仲有少少海水味,yummy啊😋🩵巴马火腿配蜜瓜🍈充满咸香火腿配上劲鲜甜蜜瓜,真系绝配,好满足😍🩵香草牛油田螺酥皮盒造型好精致,田螺收藏酥皮盒入面,咬落有唔同层次感,好特别。🩵招牌蟹肉🦀龙虾🦞浓汤浓郁龙虾汤,啖啖都好香,入面仲有蟹肉,热腾腾嘅汤岩晒呢啲天气饮👍🏻.🩵香煎日本帆立贝蕃茄酱意大利面🍝有我最爱帆立贝🥰 鲜甜帆立贝跟带有酸甜嘅蕃茄,味道好夹。🩵5小时慢煮

🩵Daily Oyster 4pcs🦪
法国生蚝大大只,好肥美鲜甜,仲有少少海水味,yummy啊😋

🩵巴马火腿配蜜瓜🍈
充满咸香火腿配上劲鲜甜蜜瓜,真系绝配,好满足😍

🩵香草牛油田螺酥皮盒
造型好精致,田螺收藏酥皮盒入面,咬落有唔同层次感,好特别。

🩵招牌蟹肉🦀龙虾🦞浓汤
🩵香煎日本帆立贝蕃茄酱意大利面🍝
有我最爱帆立贝🥰 鲜甜帆立贝跟带有酸甜嘅蕃茄,味道好夹。

🩵5小时慢煮美国威灵顿牛柳 (2pcs)
呢个必点⭐️ 经过咗5小时慢煮,牛柳锁紧肉汁天好嫩滑,被黄金酥脆包裹住,入口外脆内软,好好味。

🩵是日精选甜品🍰 Tiramisu & Brownie
上碟已经超吸引,两款甜品都唔会过甜,但各有特色,为呢一餐完美作结♥️

🩵餐饮

一间咁有气氛嘅餐厅,色香味都有,下次都要再嚟🥰