2023-03-08
📍 荔汤 (荔枝角)荔枝角青山道489-491号香港工业中心C座地下C1-J呀妈呢排妈忙到唔得闲煲汤,但我又好钟意饮汤,见到呢度个店店真系要即刻买碗返工饮!仲要劲多款式😋😋😋👉 姬松茸螺片准山杞子炖鸡汤💰$60😋😋😋😋.2/5打开盅盖,汤非常热腾腾,闻起来挺清香的,而且一点也不油腻。松茸味真系好香🤤,松茸一向有「菌中之王」美誉,松茸有爽劲,花胶螺片炖鸡汤。汤料劲足量仲有瘦肉,螺片,金华火腿,淮山杞子,原汁原味好好味!好有呀妈靓汤 feel 💓💓👉烧卖,鱼蛋💰$10蚊10粒😋😋😋😋.2/5边个话平野无好野,烧卖,鱼蛋既酱汁系最紧要!呢到有特制的酱料,食落更加滋味,真系停唔到嘴🤤🤤🌶️而且烧卖唔会净系得粉,鱼蛋仲要系弹牙😋😋回头: yesYesyes!!😆😆呢到有好多汤品都好吸引,咁既价钱绝对系良心之选,下次想试埋佢个饭🤤🤤#kermit食在荔枝角
荔枝角青山道489-491号香港工业中心C座地下C1-J
👉 姬松茸螺片准山杞子炖鸡汤