2017-07-23
不得不说这间热狗店的确很有特色.. 热狗名够特别.. 材料意想不到的都有.. 价钱当然相对都几贵.. 可能叫一个较平热狗餐都要80-90蚊左右.. 不过我都觉得可以一试.. 店内装饰很简单.. 但胜左热狗够丰富光每边看相都已经够eye catching..座位只得3,4个左右.. 我点左个猪猪汉堡狗加芝士薯条.. 用心制作即叫即做.. 薯条一上热辣辣而且表面充满芝士.. 不过就唔似酱汁.. 一摆得耐就凝固晒.. 同埋薯条都太淋不吸引.. 食左几条就上猪猪汉堡狗.. 卖相的确一流.. 原本都几大份我仲加左芝士.. 罪恶感极高.. 猪猪汉堡好juicy又无筋位啖啖肉好好味.. 仲有煎得好香多汁菠萝.. 仲要点少得香肠.. 职员都详细讲解每款包入面香肠都唔同.. 呢个包款系纽伦堡肠.. 外皮够脆内软.. 但由于个包太大个一咬落口就分开左一半.. 同埋太软身相对油腻.. 跟餐想健康少少都可以叫粟米.. 不过真系无味又要加钱.. 宁愿食薯条好过..