2024-07-02
好少见会有餐厅同化妆品牌合作。🍊Terrace in seaside🍊今期同 Innisfree 合作有限定餐牌, 成件事同餐厅本身形象都好match🧡仲有淡班精华送, 有6小包系入面, 岩哂下星期拎去泰国旅行用😎🍊Innisfree Pop Pop! Vitamin C Power Up Set🍊(淡班精华+柑橘窝夫+柑橘乳酸梳打)梳打同埋窝夫上面都有整个柑橘果肉, 充满夏日气息, 乳酸梳打酸酸甜甜好清爽。而个窝夫好好味好有牛油香, 外脆内软熟, 层cream轻盈有奶香, 柑橘balance番个甜腻感, 做甜品超开心。鸡胸软骨脆脆地又有D咬口, 香口野咬下咬下几过瘾。🥘牛油果泡菜牛肉炒饭🥘炒得好够味又够辣, 应该都落左唔少泡菜!! 个蛋整得够松软, 加埋牛油果同牛肉成个味道好丰富。🍝松露油炸酱面🍝我几中意哩个面, D面质好弹牙, 炸酱味道入左落面条但浓而不咸, 加埋少少青瓜同肉碎已经好好味。朋友杯初夏青柑柚子梳打都几好饮, 好多青柑仔, 好fresh!
而个窝夫好好味好有牛油香, 外脆内软熟, 层cream轻盈有奶香, 柑橘balance番个甜腻感, 做甜品超开心。 鸡胸软骨脆脆地又有D咬口, 香口野咬下咬下几过瘾。 🥘牛油果泡菜牛肉炒饭🥘炒得好够味又够辣, 应该都落左唔少泡菜!! 个蛋整得够松软, 加埋牛油果同牛肉成个味道好丰富。 🍝松露油炸酱面🍝我几中意哩个面, D面质好弹牙, 炸酱味道入左落面条但浓而不咸, 加埋少少青瓜同肉碎已经好好味。 朋友杯初夏青柑柚子梳打都几好饮, 好多青柑仔, 好fresh!