2022-12-05 11633 浏览
星期一去唔算多人,顺利坐到request嘅window seat,饱览无敌海景❤️❤️Afternoon tea set睇到点心笼同荷叶,相信大家都估到系fusion tea set,西式tea就食得多,可能因为本身冇咩期望,中西合璧又几惊喜😍😍职员好细心介绍每款食物同食嘅次序:咸点 (右边下至上)牛肉他他🧆油甘鱼夹饼🌮炸鸡迷你汉堡🍔👍🏻👍🏻五花肉夹包🥪👍🏻甜点 (左边上至下)栗子蒙布朗挞柠檬柚子圆球🍋法式姜味焦糖布丁🍮👍🏻👍🏻朱古力面豉泡芙🍫👍🏻英式松饼 Scones (原味&朱古力味🍫)最惊喜系法式姜味焦糖布丁,本身唔系几钟意食姜,但系呢个姜味唔算好重,冇平时啲焦糖布丁咁腻,又可以中和下咸点嘅味😍😍饮品我哋拣咗Persimmon Peach🍑同Earl Grey,peach tea好香好清新🌸🌸整体嚟讲都几惊喜,食开传统西式tea想试下其他tea同钟意海景嘅,不妨一试❤️❤️

Afternoon tea set

职员好细心介绍每款食物同食嘅次序:

咸点 (右边下至上)
牛肉他他🧆
油甘鱼夹饼🌮
炸鸡迷你汉堡🍔👍🏻👍🏻
五花肉夹包🥪👍🏻

甜点 (左边上至下)
栗子蒙布朗挞
柠檬柚子圆球🍋
法式姜味焦糖布丁🍮👍🏻👍🏻
朱古力面豉泡芙🍫👍🏻
英式松饼 Scones (原味&朱古力味🍫)

Afternoon  tea  set
1988 浏览