2023-03-01 205 浏览
友人台湾返来,当然唔食中国野,选来了西班牙餐厅。今次个个女友都话唔肚饿所以就唔叫餐喇!不过Share 比独食更开心。是次,叫左2个Starter、1个main、2碗汤、3个甜品。话多唔多,不过都饱肚既仲唔驶做大嘥鬼。虾多士- 一听会误会是炸到干晒既多士,不过上台真的好惊喜,颜色鲜艳的虾浸在浓浓的虾汁上,配上面包,其实都几野味,可惜得个两块包,所以几好味都唔够喉。雪鱼波波- 用份子料理弄上的泡泡汁,甜甜地,衬上炸香的雪鱼球,系有特色既。一碟6个,份量刚刚好。海鲜汤- 餐厅好细心,虽然我地4人只点了两碗,不过他们帮手分成4碗,仲将汤料摆好盆上,其实分妥的汤都盛满大半个碟,我觉得是餐厅中最抵叫的食物。海鲜饭- 至于个饭,是用铁盆上的,吸满海鲜汁的饭到上台还是热烘烘,满有龙虾味。最后到上甜品,不过不失的,可以为这餐画上完美的句号。

海鲜汤

海鲜饭

最后到上甜品,不过不失的,可以为这餐画上完美的句号。
苹果批
2023-02-28