2017-05-25 421 浏览
每次去到Lady M见到条队都会令小妹却步😗,尤其系尖沙嘴个间,多人得好夸张🤢... 今日陪闺蜜👭去IFC买母亲节礼物,买完之后有肚饿🙊~我就suggest不如去Lady M买件cake🍰~Earl Grey Mille Crêpes($75):果然同预料既情况一样💭,堂食要排队👣,于是我地外卖上去Rooftop Garden🌳食~上网睇过下d食谱,感觉上Crepe Cake吾容易整🤔,就算吾煎㶶,d cream都好难搽得均匀👀... Lady M既crepe cake富层次感😌,d cream一层层搽得好平均👍🏻,好似艺术品咁😆~班戟皮薄得黎韧韧地🍴,有d弹性咁;中间夹住既cream🍦好香滑,earl grey味几浓😋。上次小妹自己独吞1件觉得超腻😶,个人觉得2个女仔share 1件就啱啱好喇😝!
2017-05-13