2019-01-19
呢度有著民间美食,呢一间小店有菁极长久嘅历史,依然屹立不倒 有一堆街坊街里帮衬。呢度有肠粉烧卖鱼蛋炒饭炒面粥品热奶茶与咖啡热柠蜜 可乐雪碧芬达,根本上可以讲系应有尽有,款式多而不失霸气。今次我就选择咗一个车仔面食,叫嘅𩠌就当然要多啲啦,因为我好肚饿。我选择咗好好味嘅五香肉丁,黐孖筋嘅牛孖筋,肉质弹牙嘅贡丸,长长幼幼嘅通菜,兼且要河粉加腩汁。佢同一般嘅车仔面唔同,腩汁特别浓味,河粉特别滑,加埋唔同嘅𩠌捞埋一齐,完完全全系食紧九大鬼咁款,每一款都好啱我口味,每一款都好鬼好食。虽然环境望落去有少少挤迫,但系呢一种就系民间嘅风味,喺出面感受唔到嘅!呢一种嘅民间小店一定要多啲去帮衬,支持下,因为呢啲就系我哋嘅历史回忆,同埋因为佢好好食呀!!!!!!!