2018-11-30 751 浏览
Let’s green a week‼️🉐 Green Conmon想试左好耐,试完一直忘了推介下大家😅😅而家真系间中都会想食下素!Green 下,通常中式多,西式比较少,多谢代言人带路🥰🥰又吃到正野啦🥳🥳🥳——————‼️Beyond Burger 未来汉堡🍔 ‼️(must order item )👉🏻🍔Classic未来汉堡 加牛油果,OMG 卖相同普通汉堡一样🤭重好大个,超厚肉‼️重点:面包都焗过脆脆的👏🏻👏🏻👏🏻👉🏻汉堡食落去口感同真好相似,完全唔觉得自己食紧素,重无左食肉果种肥腻感👍🏻👍🏻👍🏻👉🏻🍔汉堡系由大豆等植物组成,用左红菜头汁,里面有埋🍅蕃茄,牛油果好新鲜,🥑牛油果属好脂肪,带起左阵味‼️🉐🍔好MATCH👍🏽👉🏻All Day JUST EGG🍳 : 植物蛋、大蕃茄、杂菌、茄汁豆、牛油果🥑、全麦多士🍞植物蛋炒得几滑,而且有浓香的黑松露味道,真系可以假乱真呀‼️👉🏻JUST Egg 植物蛋照烧碗🍱:饭底是红米加糙米,高纤之选,蛋下面有🥕红萝卜、西兰花🥗🥦等蔬菜,还有虫草花,超健康养生的感觉‼️👉🏻总括而言,素食可以食到咁好🉐👏🏻份量又唔小👏🏻正呀!好满足呀!好正的LUNCH!!🥰🥰
——————

👉🏻总括而言,素食可以食到咁好🉐👏🏻份量又唔小👏🏻正呀!好满足呀!好正的LUNCH!!🥰🥰🥰
————-
Green Common