2024-12-26
依家天气咁冻,最适合嘅就系打边炉啦!😛 元朗嘅大滚友火锅午市做紧68折,真系不得不试😍汤底我拣咗半只花胶鸡,汤底鲜甜浓郁,满满嘅花胶同鸡肉,仲可以饮一两碗汤先再打边炉,真系暖胃又美味!😳🥩牛肉拼盘上枱𠮶阵,见到牛肉拼盘仙气飘飘,视觉效果一流。拼盘包括多个唔同部位嘅牛肉,个人最中意嘅系嫩嫩嘅牛小扒,肉质鲜嫩,非常满足!😍🐮手打牛丸呢款手打牛丸用新鲜牛肉制作,牛味浓郁,每一口都能感受到牛肉嘅鲜美。大爱!🐷伊比利亚橡果猪伊比利亚橡果猪嘅肉质嫩滑,带有油脂香气,食落去真系一啖接一啖,停唔到口!🥬杂菜拼盘佢哋嘅杂菜拼盘非常高质,新鲜又色彩丰富。各种蔬菜应有尽有,绝对系健康之选!🥓半熟五花腩半熟嘅五花腩,肥瘦比例适中,非常推荐!🎋竹蔗茅根每次打边炉我都会点呢款竹蔗茅根,饮完之后冇咁热气🤣🔥火焰焦糖豆腐花呢个火焰焦糖豆腐花真系几有特色,店员会喺豆腐花上面点火,上面嘅黄糖变成薄脆嘅焦糖,非常特别!
🥩牛肉拼盘
🐮手打牛丸
🐷伊比利亚橡果猪
🥬杂菜拼盘
🥓半熟五花腩
半熟嘅五花腩,肥瘦比例适中,非常推荐!
🎋竹蔗茅根
每次打边炉我都会点呢款竹蔗茅根,饮完之后冇咁热气🤣
🔥火焰焦糖豆腐花