餐厅: 千両 (又一城)
资讯:

2019-07-23 740 浏览
LUNCH HOUR 已经人头涌涌, 拎住”飞仔”大概要等多15张台先到.幸好10分钟后,已经拎到.一坐低,当然FOCUS ON 抵食既LUNCH SET (星期一至五先有得供应咋~~); 今次选左(炙烧寿司X冷面定食,$98) 炙烧寿司X冷面定食,$98有5件寿司: 系大众化既虾/鳗鱼/凡立贝/三文鱼, 每件寿司饭跟鱼生份量比例好, 加上醋、糖、盐调恰当,鱼生肥美配带甜味的日本珍珠醋饭, 令人开胃. 唔够饱就食埋2件炸物同冷面就系完美既LUNCH啦 我钟意黎千两叹个LUNCH SET 系有原因既, 呢到SET既组合真系可满足到多心既我,冻食又有,热食又照顾到, 份量又岩岩好,真系令人回味无穷.

炙烧寿司X冷面定食,$98