餐厅: Cafe 103
资讯:

2014-09-26 8185 浏览
一直想去ICC, 所以b仔爸爸就订咗Cafe 103嘅lunch buffet嚟试吓,订枱时要求咗window seat,因为2星期前才订,原本话有5个客做紧waiting,但好开心,嚟到都俾到我地坐。其实佢食物嘅选择不太多,海鲜只有一碗碗嘅鱼生片,虾,长脚蟹脚,青口同富贵虾(即赖尿虾)。日式冷面就有几款𩠌同面选择。沙律方面都有几款火腿同粟米,磨菇,青瓜,还有全只巴马火腿你砌。另一边就是意大利云吞,意大利面,炒薯角,中式就炒青口,干烧伊面,煎龙脷柳....其实款式真的不多。但甜品方面就做得不错,有很多款式,马卡龙做得真的好好味,味道有蕉糖,士多卑利,开心果,朱古力,杏仁,样样都令人食唔停口^.^ 还有芒果布甸,芒果味好浓; 朱古力金箔布甸,朱古力好浓; 还有很多很靓又好味嘅甜品。最令人窝心是,订枱时酒店问是否有人生日,b仔爸爸说是结婚纪念日,佢地就在尾段送上写了Happy Anniversary嘅甜品拼盘,真sweet^.^

2014-09-25