2019-10-07
好友同仔仔生日,因为天文台话今日会落雨,所以今日嘅活动都喺Elements直落!我地曾经去过cafe 103 high tea,而普遍大家喺open rice都系主要写high tea食评,当然啦,因为哩度嘅high tea真系好高质😆我地从来无去过cafe 103食lunch buffet ,生日当然要食好啲,所以就拣左风景一流嘅cafe 103🥰无影好多食物嘅相片,食物亦唔算好多,但贵精不贵多!冷盘有好多选择!沙律,寿司,生蚝,龙虾,冻蟹... 朋友话生蚝好好食😊😊而我就主攻热盘同甜品!热食种类唔多,但味道好好👍🏻绝对推介喇沙汤面,我觉得系全场最好食嘅热食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻甜品几左几转😋😋 本人系甜品控,对甜品都可以话几有要求,平时去酒店食buffet,我都唔会食蛋糕,主要都只系食雪糕,但喺cafe 103嘅蛋糕同甜品真系好好味呀😍 雪糕只有6种味道,但我觉得都够喇,因为甜品种类好多!!订座嘅时候有提及有朋友生日,希望佢哋可以帮手准备生日蛋糕,服务员喺我地食甜品嘅时候就为朋友同仔仔送上生日蛋糕🎂哩度嘅所有职员嘅服务态度都好好,绝对系六星级酒店嘅服务👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻连大厨都愿意
无影好多食物嘅相片,食物亦唔算好多,但贵精不贵多!
哩度嘅所有职员嘅服务态度都好好,绝对系六星级酒店嘅服务👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻连大厨都愿意陪我仔仔玩埋一份!真系好窝心❤️
今日系红日,所以冇任何折扣优惠,但可以有咁靓嘅风景,咁高嘅服务质素,又有咁好味嘅甜品,我哋都觉得值得😊