2024-04-24 3560 浏览
见某网络平台有做特价, 所以预先购票,复活节假期 入嚟食lunch buffet。 未到buffet开始时间,reception 已有一条人龙等候,我哋三个 大人一个小朋友,被安排坐圆枱,入座率得五成,大把位剩下😅。buffet跟一般酒店一样,有甜品区 .....小朋友至爱😍嘅 朱古力喷泉, 熟食区,面食,刺身, 中式点心 , 冷盘沙律, 嘢饮系苹果汁 或者 咖啡奶茶(自助,自己拎杯去斟), 美中不足🤫系冇汽水,较为特别嘅系🤗要推大玻璃门出户外,有厨师喺烧烤炉即席 😬整bbq串烧, 鸡翼,烧粟米 畀客人。 全个自助餐 最好味系烧羊扒🤩。唯一可以挑剔嘅系 餐厅可能人手紧拙🫣, 我见啲厨师要轮流企不同岗位, 十个位置得七个厨师😏, 所以有阵时雪糕柜/寿司bar嘅厨师会走咗去另外一边负责其他煮食,咁变咗 要客人等一阵,先至有人serve你,有时见有啲客人以为系自助雪糕柜,自己打开雪糕柜玻璃门,再拎匙羹去忽雪糕食🙄, 其实系有staff帮你😑。 刺身位置有时就冇寿司师傅, 等咗一轮后,有啲客人都放弃咗😵。 总括嚟讲,有特价嘅话cp值系ok ,食物质素不过不失,可以去东涌行下outlet,再顺便
总括嚟讲,有特价嘅话cp值系ok ,食物质素不过不失,可以去东涌行下outlet,再顺便食个自助餐