2021-12-30 41 浏览
Sabrosa 铜锣湾今日放工约左家姐食饭,两姐妹好耐无一齐食饭,拣左间好嘅餐厅,一齐放松下🥰❤️家姐之前同同事食过lunch set,觉得几抵食,今次就试下dinner🥰❣️西班牙青椒食西餐都要食蔬菜,因为要保持健康🤣我哋就拣咗西班牙青椒,好开胃,好好食,做饭前小食一流🥰❣️烧汁肉丸餐厅自家制嘅烧汁肉丸,大大粒,好入味,充满肉汁!❣️水牛芝士苹果沙律苹果系焢热过嘅苹果,配上新鲜嘅水牛芝士,同雨衣金兰,好开胃😝❣️西班牙烤乳猪主菜就拣咗佢!外脆内软,食落去超邪恶,但系又唔会太油腻,我哋两个都系乳猪最爱😝❣️巴斯克芝士蛋糕新鲜出炉嘅巴斯克芝士蛋糕,入口即溶,店主果然冇介绍错😎饮品方面,家姐就嗌咗Sangria,又红酒,果汁组成,酸酸甜甜。而我就叫咗Lemonate,饮落去好重薄荷味,好开胃🥰
Sabrosa 铜锣湾

❣️西班牙青椒

❣️烧汁肉丸
餐厅自家制嘅烧汁肉丸,大大粒,好入味,充满肉汁!

❣️水牛芝士苹果沙律

❣️西班牙烤乳猪

❣️巴斯克芝士蛋糕
新鲜出炉嘅巴斯克芝士蛋糕,入口即溶,店主果然冇介绍错😎