餐厅: Royal Pantry
资讯:

2019-11-10 1269 浏览
朋友介绍呢间餐厅好食,所以Lunch time 就过黎食,果然无令人失望。呢度环境吾错,座窗口位,可以望到对面公园同马路。Lunch set 黎讲选择都算多,有13个选择,价钱中等,吾系特别平同贵。不过食物质素算高,所以性价比黎讲系高既。我叫左鳗鱼汁䈬烧挪威鲭鱼饭拼炸带子,可以配白饭/意粉粉/薯菜,我拣左薯菜。鲭鱼烧得劲香,而且鱼肉肉质鲜甜,份量适中,薯仔炸到外脆内软,炸带子,食吾到带子味,似炸鱼饼多D,不过系好食既。另外叫左餐饮-热奶茶,都好香滑,拍得住茶餐厅。如果一点前离座,会有9折,好抵。

呢度环境吾错,座窗口位,可以望到对面公园同马路。

如果一点前离座,会有9折,好抵。
2019-11-05