2023-06-15 28 浏览
-DAILY SET-🍝 墨汁意粉 伴牛油香煎北海道带子 $118带子肥美大粒😋成日食意粉都要提侍应,意粉要淋啲,今日无提到都唔会好硬,非常好👍最钟意食完墨汁意,黑黑嘅嘴再搞怪自拍🤪-$88 Afternoon Tea Set-🥖 酸种面包多士(半份)黑松露片炒蛋/烟三文鱼/牛油果三选一,梗系拣牛油果啦🥑世一😆见到写住半份,同个大食嘅姊妹出街,都怕佢唔够饱😂原来都唔细份!面包烘得刚好,牛油果熟成亦刚好~面头的洋葱丝🧅好加分!完美💯-Dessert-🧇 核桃及朱古力雪糕牛角酥窝夫 $88窝夫超级香脆💛切落去听到咔嚓一声😂影相咁耐都无因为面头有雪糕,而湿到淋晒。掂👍配埋朱古力雪糕,一口落去劲满足😌-DRINK-☕️ Flat White🍵 Matcha Latte +$15抹茶鲜奶冲得超好饮😋推荐🙌🏼🙌🏼加入我心目中嘅抹茶鲜奶名单头10名🉐朋友话杯咖啡都唔错㗎!

-DAILY SET-
🍝 墨汁意粉 伴牛油香煎北海道带子 $118

-$88 Afternoon Tea Set-
🥖 酸种面包多士(半份)
黑松露片炒蛋/烟三文鱼/牛油果

-Dessert-