人生第一次忍唔住打食评!😨真心好正!因为朋友生日 偶然间黎左呢间Thaithai 庆祝😆入到去比我第一种感觉 系优闲 好舒服 歌唔会太嘈 格调唔会太浮夸😀因为我地都系初次黎 唔知点咩好... 听左个到啲员工嘅推介 点左好多好西😜特别系𠮶个 泰式生蚝 😻😻😻😻佢地仲教我一野倒落口 完全唔腥 泰式配料加埋蚝嘅鲜味🙀一试难忘 (利申 本人唔食生蚝的 但呢个食完想再对多罐 )仲有椰菜苗!@@碟菜真系世界级 就算加埋啲泰式酱料都食到碟菜本身嘅甜味Thaithai 炒菜真系唔同啲👍👍。仲有榴梿薄饼😻 榴梿控🙋样样都好有Thaithai 嘅味道!一啲都唔寡 配料酱汁同啲主菜调得刚刚好 (特别系椰菜苗,好少可以食到炒得咁正菜 )食物质素真系唔错👍服务亦都体贴 会问我地需唔需要水 😊帮我地hold起个生日蛋糕 ☺️今次Thaithai 生日饭 整体比我感觉开心舒服 Maz Thai & Bbq😎I"ll be back✌️