2015-07-25 1277 浏览
EIGHT GRAND的环境格局唔错 系个同朋友chill下好聚脚点Mocktails有生肖之分 几特别 低价格唔算平杯都几有外国风今次系Hungry cam第二次黎 上次点左份taco platter 几唔错有4款口味 可以同朋友分享下墨西哥风情依稀记得炸鱼口味配上好开胃的沙律酱 系4款入边最惹味最想encore的由于上次试过tacos 又眼见不少客人都有点到burger 于是就试下我地拣左cheese burger 系安格斯配上3款任选的芝士 有cheddar/blue/Gruyere 拣左最稳阵的cheddarBurger都唔错 生菜蕃茄洋葱等配料都算慷慨 但系burger set的亮相反而系薯条!薯条本身落左调味粉 好好味 唔点酱都正点埋个松露酱又系另一番风味 令人不禁一条又一条咁放入口 咩calories节食大计都要企埋一边先另外都嗌左个egg marian 系egg benedict配上salmon 因为有牛角包而唔系一般的muffin所以想试下听讲three cheese sliders (迷你burger)同埋pork ribs都系推介 有机会再试试
Mocktails有生肖之分 几特别 低价格唔算平
杯都几有外国风