2022-08-07 66 浏览
呢间韩国过江龙嘅餐厅 主打济洲柑橘🍊 发现食物卖相靓之余 质素都好唔错!🫶🏻🐓济洲柑橘炸鸡半份 (hkd118)都系第一次试呢个口味嘅炸鸡 几新鲜✨ 蜜糖加上少少酸涩好香嘅柑橘酱🍯🍊 食落甜甜酸酸的 又几夹~ 另外炸鸡肉质嫩滑 感觉女士们会特别钟意 值得一试🤭🦀蟹肉泡菜意粉 (hkd182)呢道系我嘅大爱❤️‍🔥 蟹肉味十分浓郁!仲有原汁原味嘅蟹盖同埋蟹脚呈上 再铺满厚厚的蟹籽 诚意十足啊😛🍊济洲柑橘乳酪 (hkd68)卖相好得意🤤有成大个柑橘系上面🫢 而味道就好似食紧一旧柑橘咁浓郁啊!仲有啖啖果肉😆 好满足🫶🏻🍫Tiramisu (hkd68)奶味偏重嘅tiramisu 口感湿润 食完main唔够喉可以点一个过口瘾🦥🍍菠萝忌廉三文治 (hkd68)呢道可以当饭后水果食🤣 因为菠萝真系又大又清甜!餐厅整体水准都不错👍🏻👍🏻

🐓济洲柑橘炸鸡半份 (hkd118)

🦀蟹肉泡菜意粉 (hkd182)

🍊济洲柑橘乳酪 (hkd68)

🍫Tiramisu (hkd68)

🍍菠萝忌廉三文治 (hkd68)