2023-04-16
Must-try🍔Slam Dunk | Shadi@shadiburgerhk Attention‼️所有篮球爱好者请注意🏀 一定要去位于土瓜湾嘅Shadi。老板系篮球爱好者,店内都摆设咗2个珍藏篮球,加上佢嘅signature burger叫Slam Dunk,系一个劲好食、劲足料嘅三层burger。真心觉得值$155!出面好少见3层!一定要试😋 全日正价餐牌🍽人均:$100🕰时间:平日Lunch Hour。店内设有4-6个座位,但Shadi主要系做外卖单,亦欢迎食客堂食,即时食的话食物会更好食。 🍔Slam Dunk $155三层牛肉汉堡,斋系卖相都赢晒😍Shadi用嘅肉都系极等级冰鲜肉,冇雪藏味,用料极佳👍🏻加上佢哋嘅肉,包括牛羊鸡,都系自家厨房搅碎,牛肉同羊肉都只加盐同胡椒,务求我哋食到肉最原始鲜味,好juicy😋Slam Dunk咁高质嘅burger如果喺其他餐厅,甚至连锁快餐店应该卖成2/3百,$155绝对抵食👍🏻🍕Octopus $85超级Chessy🧀好足料,有西班牙八爪鱼、basil、pesto sauce、sweet olive同劲好食嘅mozzarella😍超级
@shadiburgerhk
全日正价餐牌
🍽人均:$100
🍔Slam Dunk $155
🍕Octopus $85
超级Chessy🧀好足料,有西班牙八爪鱼、basil、pesto sauce、sweet olive同劲好食嘅mozzarella😍超级拉丝! Shadi嘅pizza系薄批,批底都系人手自己拉,全部酱汁都系自家制👍🏻劲有心思!
Bible rating: 8.5/10
📍地址:SHADI
土瓜湾谭公道108-114号云天大楼地下A号舖
#香港美食 #香港好去处 #美食推荐 #美食日记 #foodbible #hkfoodie #hkfoodieblogger #foodiehk #foodiehkig #聚餐 #西餐 #朋友聚会 #香港餐厅 #餐厅推荐 #香港餐厅 #土瓜湾 #土瓜湾餐厅 #香港汉堡 #汉堡 #土瓜湾汉堡 #burger #pizza #批萨 #shadi #shadiburgerhk #汉堡包 #hkburger #hkpizza #slamdunk #hkfood