2024-01-08 149 浏览
一直都未有其他刨冰店可以取代到shari shari喺我心目中第一名嘅位置Strawberry special 系我同老公嘅必点,因为唔算成日食 (气管差唔可以成日食冰T_T),每次去到,就算有新口味,都系会心心念念叫返strawberry special! 佢嘅士多啤梨口味,上面系strawberry milk感觉,底部就系strawberry jam feel最爱shari shari嘅冰真系刨得好棉密,入口即融又唔会吉口,呢种口感食咗咁多年都冇变过想当年由铜锣湾一开店就开始帮衬,尖沙咀呢间分店比较人气冇咁旺盛,当日到访唔需要排队 (极感恩!!!!) 质素我觉得同铜锣湾本店非常相近啊~如果有人仲未食过shari shari, 非常推介,毕生点都要试一试!

• Strawberry  special