2021-04-07
🇭🇰Brunch Club & Supper ·呢间我之前已经食过几次㗎喇 我觉得佢嘅brunch真系好出色 而且选择好多 尤其系佢啲蛋真系做得好好😍😍·two eggs & three toppings on toast $98面包我地今次拣左walnut & raisin 我本身以为佢系会果仁味出啲 但系原来佢呢款系麦味出啲嘅 所以我觉得sourdough好味D🤣🤣之后超级推荐大家试吓佢个鸡胸 佢系将个鸡胸压到好扁 之后就咁煎香已经好好食 之后佢个烟三文鱼都拣得几好 唔算话好咸 好夹个包😎之后个蘑菇都唔错 不过我地呢次太眼训 本身想要炒蛋 但系唔小心嗌左煎蛋 都ok既 但系都系炒蛋好食啲😂😂😂·natural muesli, honey, yogurt & fresh fruits $68佢呢个好有诚意 上面啲水果全部都好新鲜 而且种类好多😌之后佢个蜜糖超级可爱 系真系有winnie the pooh𠮶个木棒 超可爱🍯不过佢个yogurt就咁加honey我自己觉得有啲太健康 我都系中意加jam多D😈😈·📍铜锣湾礼顿道13号1楼📍中环苏豪卑利街70号地下
📍铜锣湾礼顿道13号1楼
📍中环苏豪卑利街70号地下