2024-12-07 144 浏览
已经唔知第几多次黎食🙈今次一入门口,见到棵圣诞树🎄,又播哂圣诞歌,好有气氛🎅🏻🌟龙虾汤: 饮到龙虾𠮶种独有嘅味道,好鲜,feel到系真系有用龙虾去熬出嚟碗汤,略嫌汤入边嘅虾肉偏咸,可以唔使加更加好!🌟牛骨髓牛油配餐包: 呢个真系必食!牛骨髓牛油超级香,比起一般牛油浓味,个碟侧边仲有啲海盐,加埋一齐食,有浸咸香味!🌟Prime 西冷扒: 今次第一次嗌西冷扒,5成熟,煎得好靓,食落有浸碳烤味,比起肉眼更加有牛味同咬口,加埋啲粉红胡椒几过瘾,完全唔使落其他调味,系一块简单但好食嘅牛扒,忍唔住要讲一句: 我就系要呢啲啊!!🌟黑白大厨栗子Tiramisu: 餐厅好有心机,竟然模仿左黑白大厨嘅Tiramisu,我都忍唔住加咗嚟食,一食,不得了😍😍😍,我好似个三星评判咁追住嚟食,个栗子味系超级香,而且个甜度系啱啱好,我好怕啲甜品好甜🙈, 如果觉得韩国便利店CU𠮶个太甜, 一定要嚟试呢个!食完个胃好C服,有机会再嚟食~😚P.S. 见餐厅已经出咗圣诞Menu,睇落都几吸引,起码唔使好似出边咁圣诞比Double价钱🤣
已经唔知第几多次黎食🙈

今次一入门口,见到棵圣诞树🎄,又播哂圣诞歌,好有气氛🎅🏻

食完个胃好C服,有机会再嚟食~😚

• 自家制牛骨髓牛油包
  • 栗子提拉米苏