2023-06-23 41 浏览
Tue 20th Jun 2023喺尖沙咀大街嘅隐蔽club house。记住喺4楼。同一栋大厦,其他嘅楼层应该更加隐蔽。Revel 嘅优势,系佢有个平台。令到呢间 club 动静皆宜,有地方俾大家 ”let’s have some fresh air” 。呢度一定系越夜越精彩。每张枱都配以唔同星球嘅枱灯,配合返佢啲Cocktail。好有心思,有mood。两杯唔记得咗系乜乜cocktail。不过呢啲地方我谂你随口噏 乜乜 meeting on the beach 佢都沟到俾你。煎鹅肝多士,好足料,煎得好好外脆内软。烧牛脷,虽然薄咗少少,但系一样烧到又Juice又香口。其他湿湿碎碎嘅串烧,surprisingly 都几好食。喺呢啲地方算系交足功课。呢个鱿鱼须系好味嘅。不过如果上嚟沟女就唔好叫佢啦。食完成口海鲜味,仲有呀,嚼完,打茄轮都冇力啊。。
Tue 20th Jun 2023

喺尖沙咀大街嘅隐蔽club house。

记住喺4楼。同一栋大厦,其他嘅楼层应该更加隐蔽。

呢度一定系越夜越精彩。

煎鹅肝多士,好足料,煎得好好外脆内软。

烧牛脷,虽然薄咗少少,但系一样烧到又Juice又香口。

2023-06-20