2021-12-08 139 浏览
难得出cwb,梗系要食个晚饭先返屋企!NAMI店舖位置好方便,就系exactly灯笼街楼上铺。我地嗌左:⭐️NAMI卷:卷物上面有黑鱼子丶海胆同金箔,内馅就系三文鱼籽同吞拿鱼腩饭。个卷虽然得两个但系超大粒!好足料!佢地用既鱼生好新鲜!好好食。⭐️辛口明太子稻庭冷乌冬:见唔见到又系海量三文鱼籽lol,又系好足料。乌冬系冷食黎既,好弹牙。味道其实好好但食到后期有啲腻~ 但冇怪佢既始终系cream base。⭐️月见鸡肉串:呢个好好食!啖啖肉的串串上面有好多葱花,配上一只好味既鸡蛋,好满足!⭐️牛肉涮涮锅:虽然得六块牛肉(其实一个食够哂但因为我地两个人分所以觉得唔够喉XD),但牛既质素好高!系入口即化既程度黎嫁!呢个小套餐除了个锅,仲配有茶碗蒸(正常发挥)丶乌冬丶两粒丸同沙律,其实都几多野!锅有大量蔬菜丶豆腐丶冬菇etc. 不过一个令我有少少失望既位系,个汤底劲淡!我食唔出有咩味,可能太清了。⭐️自创手卷:入面有细细粒带子同三文鱼籽,个人觉得冇咩特别。太多酱料令到带子味道唔太出。⭐️菠萝雪葩:我好钟意呢个!好好味。菠萝味浓,口感软滑,外观又靓仔!(P.S. 我地食食下有位同事打鼓,答谢黎光临的食客,请大

我地嗌左:

(P.S. 我地食食下有位同事打鼓,答谢黎光临的食客,请大家每人一杯sake仔,都几得意。)

整体来讲几满意呢餐饭,几高质,店员既服务态度又好好。一定会再返黎食!