2011-06-29
很久没写,因为太懒了所以今次都迟了成个星期当晚唔知点解同女友同样地突然之间想食pizza 同意粉本来谂住去pizza hut平平地食点知8点几都要等位唔想等就去世贸WILDFIRE 碰碰运气不用等, 但系座位很近门口, 所以海景离我们很远.....我地两人点了house salad,鸡翼同埋带子大虾pizza由于当晚的饮品有promote, 叫两杯regular 可以upgrade 成jumbo size于是同女友点了一个blackberry的mocktail好快个salad同chicken wing就上枱salad有唔少我平时食salad唔多见的腌菜,虽然不知名,但味道还不错鸡翼虽然系炸, 但唔算油, 亦都够味, 不错 杯Jumbo mocktail其实算等了几耐, 有点出乎意料地系好似沙冰的质感(或者系似星巴克的Frappuccino), 但系味道不错pizza 在我地食晒salad同鸡翼无几耐就出现无我印象中咁脆,不过都唔油,又唔会话好腻所以我地两个好快就成个食晒,净系食到最后一件有点饱才要加点tabasco食物不错, 唔会觉得太贵最得意的是每人都要捐$1 出黎,在大家唔觉的时候
所以今次都迟了成个星期
当晚唔知点解同女友同样地突然之间想食pizza 同意粉
本来谂住去pizza hut平平地食
点知8点几都要等位
唔想等就去世贸WILDFIRE 碰碰运气
不用等, 但系座位很近门口, 所以海景离我们很远.....
于是同女友点了一个blackberry的mocktail
好快个salad同chicken wing就上枱
鸡翼虽然系炸, 但唔算油, 亦都够味, 不错
杯Jumbo mocktail其实算等了几耐,
有点出乎意料地系好似沙冰的质感
(或者系似星巴克的Frappuccino), 但系味道不错
pizza 在我地食晒salad同鸡翼无几耐就出现
无我印象中咁脆,不过都唔油,又唔会话好腻
所以我地两个好快就成个食晒,
净系食到最后一件有点饱才要加点tabasco
食物不错, 唔会觉得太贵
最得意的是每人都要捐$1 出黎,在大家唔觉的时候帮手做左善事。