2021-09-22 1088 浏览
住大围咁耐都唔知有间日式烧肉店,于是约埋屋企人一齐去试吓!特登book平日冇咁多人去食!虽然餐厅都有限时,但职员解释如果唔full就可以继续坐!好彩果日都唔需要我地交枱,可以enjoy一下个dinner!服务都真系几好!首先会有职员跟进一张枱,讲解餐牌同优惠,其间都唔厌烦我哋问咗好多问题!最后我哋拣咗餐厅主打嘅熟成牛同埋拼盘!上枱时职员会细心介绍点样烧同埋食嘅次序,边款配料搭边款牛肉,今次真系涨知识,平时喺出面食真系完全冇理会到呢啲!平时少饮酒嘅我哋都试埋清酒(因为支装有8折,觉得几抵😝)由于对清酒冇乜认知,所以询问左职员边款清酒易入口!(最后拣左支雪女神,易入口 带有果香 都几有层次感!)最后先知多次service我地既系靓女经理,咁啱次次举亲手同问问题都系佢应我哋😆整体而言:餐厅环境有置身于日本嘅感觉!对于食物及服务质素非常赞赏👍🏻
住大围咁耐都唔知有间日式烧肉店,于是约埋屋企人一齐去试吓!
最后我哋拣咗餐厅主打嘅熟成牛同埋拼盘!
整体而言:餐厅环境有置身于日本嘅感觉!
对于食物及服务质素非常赞赏👍🏻

2021-09-17