2014-11-26
之前试过呢间dinner,今次陪同事去西环办公,顺便试埋lunch Menu.前菜可拣沙律或汤,我就叫咗南瓜浓汤,同事拣沙律。太肚饿所以好快饮噻,唔记得影像但个汤就好好味,料好足,不会好似其他有d餐汤好稀。同事都话个火鸡沙律新鲜。主菜我拣咗Pork Cordon Bleu,同事要Pan Fried Salmon。庆幸前菜无拣沙律,流心猪扒都跟埋小小沙律同薯条。薯条热辣辣,脆卜卜,正!猪扒都好大份。一切开cheese就慢慢流出,配埋猪扒本身肉香同bacon咸香,让人食指大动。同事话个三文鱼都煎的啱啱好,份量好足,肉质香滑唔会太过紧,好过试过的其他间。甜品panna cotta,甘浓柔滑,超钟意!侍应话on top个mango puree系home made,搭配埋个奶冻食甜甜酸酸可口。系湾仔返工过到来西环唔方便,地铁通咗后会再黎帮衬
主菜我拣咗Pork Cordon Bleu,同事要Pan Fried Salmon。 庆幸前菜无拣沙律,流心猪扒都跟埋小小沙律同薯条。薯条热辣辣,脆卜卜,正!猪扒都好大份。一切开cheese就慢慢流出,配埋猪扒本身肉香同bacon咸香,让人食指大动。同事话个三文鱼都煎的啱啱好,份量好足,肉质香滑唔会太过紧,好过试过的其他间。
甜品panna cotta,甘浓柔滑,超钟意!侍应话on top个mango puree系home made,搭配埋个奶冻食甜甜酸酸可口。 系湾仔返工过到来西环唔方便,地铁通咗后会再黎帮衬