2006-12-21 13 浏览
我一般去呢头食就去六楼既BONHEUR,通常D人出左五楼,我就听见其他去六楼既食客讲五楼唔抵/唔好之类。上几日自己坐响六楼窗边,看箸五楼的人又好似食得好开心,前几日OR圣诞PARTY又听人讲话五楼好。话不如去食LUNCH,我谂我都系去试左先。前几日帮个朋友CLOSE左个DEAL,佢话请食LUNCH,我一谂就谂到呢度。十二点打电话去BOOK,都重有位。餐厅DESIGN得开旸又OPEN,好NICE。睇左MENU一般都系128或138加一。我叫左个INK PASTA W/好多野+SALAD+COFFEE。BREAD好一般,冇野好讲。我觉得最得意系我既MUSHROOM SALAD系用中国海味既东菇(加水发大果只)加上金菇(日本煎牛肉果只)加D菜加OLIVE OIL,好特别呀!我个INK PASTA就好似肥妈做SHOW咁,听好过食。如果你想食阿妈炒意粉又唔想反屋企,可以一试。咖啡一般,不试也罢。听讲甜品一般,冇试。走左去SAFETY STOP食佢呢几日出既BANANA+RUM CHEESE CAKE($12)。

咖啡一般,不试也罢。听讲甜品一般,冇试。