2013-02-04 120 浏览
行山前, 先食一个丰富的早餐, 唔系一阵唔知有冇得食。]环境我提早了点出门口, 之后去到大埔集合地点附近的新达广场看看有什么野食, 上一电梯就见到呢间冇咩人, 又有正常的早餐食, 所以就入来坐底左啦。环境不错, 胜在够近。.食物今次ORDER了MENU上最丰富的。 蓄茄排骨螺丝粉早餐SET (转米粉)呢个丰富的早餐包 了 火腿炒蛋厚多士, 蓄茄排骨米 同 饮品。 火腿炒蛋厚多士多士都好厚, 不过就不是多士, 软林林的, 都OK好味。 火腿好好, 有2块(3角形), 而家出面早餐都只有一块(3角形)。蛋都炒得好香。食完之后已经FULL了9成。味道: 蓄茄排骨螺丝粉 (转米粉)由于太快来到, 我又食左个 火腿炒蛋厚多士 先, 所以米粉已经林晒, 不过米粉林晒系没关系的。 蕃茄个味好好, 排骨都好林, 可能系用西施骨, 好好味, 份量都好大。所以食完已经FULL到唔FULL。 鸳鸯一般茶餐厅SIZE, 呢杯都唔错好香茶味, 但咖啡味就唔系好出, 不过都好夹好好饮。价钱$30, 现在的早餐真的好贵。我细过的时候, 呢D早餐只系$18, 当时都觉得贵, 而家要$30, 不过跟大家乐个D比
行山前, 先食一个丰富的早餐, 唔系一阵唔知有冇得食。

[b]环境

食物

今次ORDER了MENU上最丰富的

。 蓄茄排骨螺丝粉早餐SET (转米粉)

火腿炒蛋厚多士
蛋都炒得好香。食完之后已经FULL了9成。
味道:

蓄茄排骨螺丝粉 (转米粉)

鸳鸯

价钱
$30, 现在的早餐真的好贵。我细过的时候, 呢D早餐只系$18, 当时都觉得贵, 而家要$30, 不过跟大家乐个D比, 呢个的质数好D, 所以以而家的价钱来说, 都系OK抵。

2013-02-03
$30 (早餐)