2018-05-27 1254 浏览
平日甚少到中环区觅食,一揾先知原来中环都几多野食下。因为经常足不出户既关系,所以成日都觉得中环净系得饮酒既地方,主打食野方面既餐厅会较少。在搜索之下就揾左呢间位于兰桂坊既BUNGALOW.店内环境非常阔落,唔会人迫人,而且就算得2个人坐既位置空间都十分足够,唯一一点就系佢地既梳发都好似有一个个窟咁,唔知系咪比烟头整成咁既呢?毕竟都系兰桂坊,可能食烟人士较多?因为咁造成左小小心理障碍,好惊张梳发系污糟既╮( ̄▽ ̄"")╭ 店既灯光都比人一种好舒适既感觉,不太暗也不太光,而且仲播住音乐~好岩想Relax下既人黎~不过坐左无耐就有阵奇怪既香味,但味道有小小太重呢...唔知系味喷左d咩..由于用另一软件订坐,1830入座可享有50% off既优惠,但优惠只限于餐牌上既单点食品。平日用呢个app订座都只系食品可享有折扣,但呢到同时都可享有HAPPY HOUR既优惠,饮品都可以有半价。钟意饮酒同朋友倾计既就唔好错过呢到了~讲返食物方面,总共叫左4样野,埋单4百多,连加一。是旦餐汤系龙虾汤黎,非常浓郁,但真系太浓既关系,饮落真系略咸。。之后就叫左个Garden salad,但好普通⋯如果正价食真系好

讲返食物方面,总共叫左4样野,埋单4百多,连加一。

之后就叫左个Garden salad,但好普通⋯如果正价食真系好唔抵....

Seafood spaghetti,呢个真系比唔出一个好既评价。海鲜食落全部都冇味,个面普普通通,但都系冇咩味,食到一半就发现呢个意粉系好似用餐汤煮出黎,因为个味系一模一样.....

成餐最正常的就系呢个肉,但味道未到必试既程度。食落肉质稍微有小小干,但个边烧得几香
(*¯︶¯*)

由于系揸车黎所以就冇饮到酒。整体黎讲呢到都系适合饮酒呢🍻

2018-05-26