2014-08-08
1941 浏览
今日,特登约左个好耐冇见既中学同学出黎high tea倾计,之前系Instagram见到有friend介绍话呢间cafe咸既又好食,甜既又唔错,仲可以慢慢坐低倾计,所以就特登黎呢间cafe朝下圣。我地2点几黎到,间cafe冇咩人,得一两台客人系都食紧野,个环境都几宁静,几好。我地两个都唔算太肚饿,所以决定叫一个咸一个甜每样试试,我地叫左个All day breakfast 同Brwonies Waffle叫左一阵个all day breakfast就黎左,个薯角几好味,个牛角包都好松脆,不过条肠仔冇咩味,有d失色,我冇食到番茄,所以就唔评论啦。跟住就食个个brownies waffle,都几好味,有d甜但越食越好味,下次可以再一试其他味。总括黎讲,呢间都唔错,不过坐左甘耐,就得一个侍应系度serve我地,2.几去就话冇咩人仲可以应付到,不过迟d多人就唔知点搞lu