2008-03-10 20 浏览
睇得出系日本人开既。收银上面有句句子,话希望客人透过食到吞拿既好味而受感动!(心想,仲唔系日本人开既!?开业者一定有heart)叫左香葱吞拿鱼蓉饭,$78。好细碗丫。同男朋友share,所以再叫多个清酒煮蚬同海苔田螺。仲叫左个梅酒饮添。吞拿鱼蓉饭,味道唔系话超级好食,不过都有溶系口既感觉。doraya仲有d,特别点吞拿鱼既酱油,几特别。不过觉得份量细左d(下次都系加入$10加大)。清酒煮蚬.. 无酒味既!!超清,好似食紧清蒸蚬咁..海苔田螺就中规中距喇..无咩特别。至于个梅酒,真系好好饮。快d去试下!!服务okay喇,睇得出识日文同有礼貌的。环境方面唔错,可能因为系地底较隔"zip",黎得食既都系慕名而黎。都有唔少日本人,唔会话好噪。