2006-12-22 13 浏览
经过呢头要食饭,见set lunch价钱还可以同埋都ok多人食就拣左呢度。呢条街咁多choices都几难拣。set大约$40,有埋drink + dessert (tiramisu or mango cake)我食左煎猪扒意粉(幼到好似天使面),味道几香,唔会好似石头咁,不过都颇肥。个汁都几开胃。我个fd食o个个鸡肉+肠薯菜仲正(见图),最初其实想叫呢个,但又唔想食肠仔,点知佢系有两只肠,除左肠仔包d普通肠之外仲有白色o个d我谂系鸡肉肠啦。杯利宾纳甜左少少,但fd话都可以。另外一个饮左奶茶,佢话d奶茶冇一般茶餐厅o既苦。tiramisu一般啦,都唔expect会非常好味。不过,最初要等位o既时候老板娘话:「好快,等两、三分钟,执紧台!」点知原来佢同个个都系咁讲 =,=可以坦白d啰…我觉得

杯利宾纳甜左少少,但fd话都可以。
另外一个饮左奶茶,佢话d奶茶冇一般茶餐厅o既苦。
tiramisu一般啦,都唔expect会非常好味。

可以坦白d啰…我觉得