(非会员)
2006-08-09 2 浏览
其实食过两次,食过羊、牛肉同蒜香鱿鱼.卫生环境都算几好, 起码唔系好太油烟味, 唔会食完个身成阵味.不过佢地的上菜次序怪怪地,我第一次(lunch)呢就系上菜-肉, 之后食到尾先上饭, 真系好无瘾.第二次(dinner)就叫几次先上饭,明明个d饭只系系收银处侧边~不过佢一样一样菜上,咁就可以坐得长少少时间食物size: 女仔比较足够, 男仔就要叫大份d的, 一般48蚊的就唔系好够啦.食物味道: 味道几浓味,prefer羊多过鱿鱼,鱿鱼唔太鲜味,冇特别, 羊的就可以送饭, ok好味. 菜就一定系油麦菜(即系A菜),可以话系唔好食啰. 汤,完全冇特别, 个样似清水泡住几粒萝卜,因为冇水供应, 所以个d汤就系当水饮佢有d大少少的set,两味肉+芽菜+A菜+1汤+1饭.但系咁的话不如叫两个细set,同人分的话可以叫佢分两份.不过不失啦,叫做易攞位,同朋友食food court的另类选择
其实食过两次,食过羊、牛肉同蒜香鱿鱼.

不过佢一样一样菜上,咁就可以坐得长少少时间