2016-04-07
猫猫地 真系好多猫来到的时候,系喵喵自助餐时间,全部喵喵即刻跑到中间位置抢食入到门口,需要除鞋及必需著袜,如冇袜可以在店内选购袜子哦, 最平果款$10对及要用酒精洗手液消毒双手, 才可入内当人齐坐好, 待应放低餐牌,及讲解收费入场费系按人头计算,即每人最低消费都要$60$60 ,包一个钟场费,及饮品一杯$88 ,包一个钟场费,饮品一杯, 及小食餐一份$128 ,包一个钟场费,饮品一杯, 及扒餐一份如一个钟后,每小时每位收取$30场费饮品方面可选$26或以下饮品或精选花茶,其他补差额当待应讲解完后, 会话比你知现时既时间,一小时后并不会有额外通知,超时一分钟亦作一小时计场费在餐牌后页, 仲会有爱猫守则各位留意, 爱锡各位猫猫大人哦$88 小食套餐$128 扒餐单点美食我地三人叫了两个扒餐+一个小食餐食物卖相唔错小食餐--吉列猪扒配薯条吉列猪扒食落唔鞋,口感不油腻扒餐--猪扒配炸带子 猪扒都几大块,而且厚薄适中,林林地够晒松软带子味道平平, 较干身扒餐--牛扒配司华力肠黑椒汁够浓又唔太辣, 牛扒唔算多筋, 煮得几林白雪公主系雪碧+云呢嗱雪糕猫猫杯垫好可爱哦大多数座位都系坐地下,
全部喵喵即刻跑到中间位置抢食 入到门口,需要除鞋及必需著袜,如冇袜可以在店内选购袜子哦, 最平果款$10对
及要用酒精洗手液消毒双手, 才可入内 当人齐坐好, 待应放低餐牌,及讲解收费
入场费系按人头计算,即每人最低消费都要$60
$60 ,包一个钟场费,及饮品一杯
$88 ,包一个钟场费,饮品一杯, 及小食餐一份
$128 ,包一个钟场费,饮品一杯, 及扒餐一份
如一个钟后,每小时每位收取$30场费
饮品方面可选$26或以下饮品或精选花茶,其他补差额 当待应讲解完后, 会话比你知现时既时间,
一小时后并不会有额外通知,
超时一分钟亦作一小时计场费 在餐牌后页, 仲会有爱猫守则
各位留意, 爱锡各位猫猫大人哦 $88 小食套餐 $128 扒餐 单点美食 我地三人叫了两个扒餐+一个小食餐
食物卖相唔错
吉列猪扒食落唔鞋,口感不油腻
猪扒都几大块,而且厚薄适中,林林地够晒松软
带子味道平平, 较干身
黑椒汁够浓又唔太辣,
牛扒唔算多筋, 煮得几林
系雪碧+云呢嗱雪糕
猫猫杯垫好可爱哦
大多数座位都系坐地下, 要弯脚坐,有D 唔舒服
食野时周围都系猫猫,
佢地好乖, 完全唔惊人,
见佢地走来走去,心情都几舒服