2024-11-02
选择多又亲民嘅日料最近被好多foodie烧到,特登去试下个寿喜烧😍😍时令刺身拼盘 $168 首先叫个蜜柑鲷同金目鲷 非常鲜甜🤤空运直送系唔同啲堂煮寿喜烧(先煎后汤) $428 🤤A4和牛5大块,油脂靓到爆,一定好正店员好好服务,会帮忙用牛油开镬,落少少汁煎香块和牛,闻到焦香就即刻沾生蛋,食得🤤 入口即溶好惊艳牛嫩滑 加埋蛋浆更添滑嫩食完牛肉后可以加汤,汤底甜度唔会太高,几啱港人口味,所以煮得洋葱、大葱、冬菇软淋后入晒味好好食我加咗紫苏鸡肉丸(4粒) $28 鸡肉丸口感弹牙,有明显紫苏嘅清香🥰葛丝(一份) $28 原本以为套餐唔包,但最后喺蔬菜盘最底见到有葛丝🤣 葛丝煮得耐都唔会泡开,又可以索到汤汁,正!🥢串烧🥢🐔汁烧鸟提灯 $38 🐷葱豚肉串 $38 葱香与肉香交织,好食!🐮 盐烧牛舌 $48 牛舌肉质爽弹,盐烧后仍保留到好多肉汁🐟 盐烧白鳝 $48 鱼肉只需淡淡盐香调味已足够🍙樱花虾柚子味噌烧饭团 $28 樱花虾嘅鲜味 & 柚子味噌嘅酸甜相结合,口味几独特 🍍 菠萝乳酸梳打 $33 食完串烧饮杯梳打清新又解渴店员特别介绍:✨全日支装清酒半价✨7pm前埋单离座
最近被好多foodie烧到,特登去试下个寿喜烧😍
😍时令刺身拼盘 $168
首先叫个蜜柑鲷同金目鲷
非常鲜甜🤤空运直送系唔同啲
堂煮寿喜烧(先煎后汤) $428
🤤A4和牛5大块,油脂靓到爆,一定好正
牛嫩滑 加埋蛋浆更添滑嫩
我加咗
紫苏鸡肉丸(4粒) $28
鸡肉丸口感弹牙,有明显紫苏嘅清香🥰
葛丝(一份) $28
🥢串烧🥢
🐔汁烧鸟提灯 $38
🐷葱豚肉串 $38
葱香与肉香交织,好食!
🐮 盐烧牛舌 $48
牛舌肉质爽弹,盐烧后仍保留到好多肉汁
🐟 盐烧白鳝 $48
鱼肉只需淡淡盐香调味已足够
🍙樱花虾柚子味噌烧饭团 $28
樱花虾嘅鲜味 & 柚子味噌嘅酸甜相结合,口味几独特
🍍 菠萝乳酸梳打 $33
食完串烧饮杯梳打清新又解渴
店员特别介绍:
✨全日支装清酒半价
✨7pm前埋单离座/10pm后入座可享:正价食品8折/生啤买一送一/每日三款指定火锅半价
✨刺身套餐可免费配清酒两杯 // 依款都好抵食,$200唔使就有刺身+2杯sake!