餐厅: 百芳池上便當 (希慎廣場)
资讯:

2021-03-04 74 浏览
百芳便当,基本上系一个非常稳阵可靠嘅选择。佢嘅便当非常足料同埋丰富,都食得几开心㗎~~几钟意佢哋简约设计,外卖自取都够晒方便。今次叫咗卤水鸡扒便当,鸡扒都相当大块,啖啖肉☺️☺️而且唔会太咸,都唔错。不过叫咗多饭,饭嘅份量好似都冇多到😅😅佢哋每日嘅配菜都会唔同,今次就系粟米,西兰花,同埋辣菜甫。仲有少少肉燥,同埋粉丝,口感非常丰富👍🏼👍🏼不过今次杯饮品就甜咗啲,所以饮咗一两啖就唔饮Lu~~ 其实我都几钟意系OpenRice直接落单,外卖自取。如果想食台湾便当,直接喺OpenRice揿,仲可以入埋唔同嘅优惠码,更加平!
百芳便当,基本上系一个非常稳阵可靠嘅选择。
佢嘅便当非常足料同埋丰富,都食得几开心㗎~~

几钟意佢哋简约设计,外卖自取都够晒方便。

今次叫咗卤水鸡扒便当,
鸡扒都相当大块,啖啖肉☺️☺️
而且唔会太咸,都唔错。
不过叫咗多饭,饭嘅份量好似都冇多到😅😅

不过今次杯饮品就甜咗啲,所以饮咗一两啖就唔饮Lu~~